close

Programma 2016-17

keep empty

Foutmelding

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/324345037640925/feed?fields=name,likes.summary(true),story,message,picture,full_picture,type,link,created_time&{"access_token":"1356581907700601|3rEU29X0KUOfdYHYNMYLr6S0nV8","token_type":"bearer"}&limit=10&locale=nl): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in _facebook_pull_feed() (regel 213 van /home/kleineac/www/sites/all/modules/facebook_pull/facebook_pull.module).

Er is nog geen inhoud voor de voorpagina aangemaakt.

About

Bewegen en spelen zijn onze meest oorspronkelijke leermiddelen. Daarmee verkennen we de wereld, lang voor de opvoeding - omgeving en scholing - die oorspronkelijkheid kadert en uiteindelijk voor een groot deel teniet doet. Ondanks alles blijft het verlangen naar die oorspronkelijkheid in meer of mindere mate aanwezig, bij sommigen onweerstaanbaar, het begin van kunstenaarschap, onverzadigbare gretigheid in het gebruik van de zintuigen. Vervolgens het verlangen om met de opgedane ervaringen iets te doen, met een of ander medium het geobserveerde na te bootsen, eerst letterlijk, daarna … anders.

Geschiedenis

Na het afronden van zijn studie Letteren en Wijsbegeerte gaat Luc De Smet naar de theaterschool van Jacques Lecoq in Parijs. Met studiegenoten maakt hij twee succesvolle voorstellingen, toen heel nieuw van stijl en moeilijk te catalogeren. In het spoor daarvan volgen talrijke workshops over beweging en spel in binnen- en buitenland, in open context of aan kunsthogescholen en universiteiten, en opdrachten voor coaching van collega acteurs.

Docenten

Profielen en contact

Luc De Smet

Stichter en artistiek leider van de Academie
Profiel en contact

Alumni

Wil je weten wie onze opleiding met succes heeft afgerond?

VOLG ONS EN BEKIJK ONZE AANSTAANDE EVENTS

Zie wat we doen en vertel het verder.

INTERESSE IN workshops?

Ontdek de workshops en avondcursussen.

Locaties

Zetel

De Kleine Academie, MU vzw - Ransfortstraat 42 - B 1080 Brussel (enkel voor officiële aangelegenheden)

Postadres

Pieter Coutereelstraat 29 - B 3000 Leuven

Studio's en theater

Zinnema - Veeweidestraat 24-26 - B 1070 Brussel (M ° Sint Guido)